Referenser

Vad säger våra kunder om oss?

CC IT är en långsiktig partner för oss. Tillsammans har vi kunnat växa genom en nära dialog och deras breda kompetens. Vår ansvarige konsult har hjälpt oss med allt från enklare supportärenden till större inriktningsfrågor när det kommer till vår IT. De agerar som vår IT-avdelning.

AB Rörläggaren

Richard Olsson, VD

Tillsammans med CC IT har vi hittat ett flexibelt arbetssätt där vi snabb får hjälp med akuta supportärenden. Samtidigt pågår kontinuerligt arbetet med att förbättra och framtidssäkra både på hårdvaru- och infrasidan, som på mjukvaru- och tjänstesidan. Vi har höga krav på system och säkerhet, och jag upplever att vi har konsulter som förstår det och vår verksamhet. Det finns också en kontinuitet i vårt samarbete som skapar en trygg grund för ett hållbart partnerskap.

flatfrog

Flatfrog

Andreas Karlsson, CFO

Vi har ett mycket bra samarbete med CCIT, det är alltid högsta kvalitet i deras support och leverans.
De tar sig tid att lära känna oss och vad vi gör, visar ett stort engagemang och exceptionellt kundfokus med vilja att utföra och hjälpa när det behövs, helt enkelt service i världsklass.

Norrvidinge

Norrvidinge

Johan Beermann, VD

Hos CC IT har vi äntligen hittat en IT-partner som verkligen lyssnar och sätter sig in i vad vi behöver, innan vi vet att vi behöver det. De har kunnig personal som passar bra in i vårt team och våra värderingar. Vi vill absolut rekommendera CC IT som anpassar vår IT-miljö efter våra behov och förutsättningar.

Svar

Svar Life Science

Cecilia Björklund, CFO