Om oss

Om CC IT

CC IT grundades 2006 med visionen att bli en ledande IT-leverantör till företag i Öresundsregionen, idag jobbar vi över hela Norden.

Vi är otroligt stolta över att fler än 250 företag och verksamheter i olika storlek idag har valt oss som sin partner, stöd och guide i den snabbt växande och föränderliga IT-djungeln. Vi är idag en av de branschledande leverantörerna av Hållbar IT i Sverige.

En av framgångsfaktorerna har varit att ta de stora tjänsteleverantörernas lösningar, banta ner dem, ta bort onödiga funktioner, och sedan erbjuda de till växande företag till en lägre kostnad. På så sätt hjälper vi våra kunder bli mer konkurrenskraftiga och ger dem möjlighet att växa på sin marknad.

Ingen kund är för liten eller för stor, ni har vår fulla uppmärksamhet!

Vi är stolt leverantör av branschledande lösningar inom Säkra mobila arbetsplatser, WiFi, Nätverk, Molntjänster, Office 365, Drift, Azure, VEEAM Backup, Fortinet-brandväggar, Servrar samt Datorer mm. från Lenovo och HP, Outsourcing och mycket annat.

Intresserad?

Tveka inte hör av dig till oss på sales@ccit.se så berättar vi mer!


Våra ledord


Vad säger våra kunder om oss?

Hos CC IT har vi äntligen hittat en IT-partner som verkligen lyssnar och sätter sig in i vad vi behöver, innan vi vet att vi behöver det. De har kunnig personal som passar bra in i vårt team och våra värderingar. Vi vill absolut rekommendera CC IT som anpassar vår IT-miljö efter våra behov och förutsättningar.

Svar

Svar Life Science

Cecilia Björklund, CFO

Tillsammans med CC IT har vi hittat ett flexibelt arbetssätt där vi snabb får hjälp med akuta supportärenden. Samtidigt pågår kontinuerligt arbetet med att förbättra och framtidssäkra både på hårdvaru- och infrasidan, som på mjukvaru- och tjänstesidan. Vi har höga krav på system och säkerhet, och jag upplever att vi har konsulter som förstår det och vår verksamhet. Det finns också en kontinuitet i vårt samarbete som skapar en trygg grund för ett hållbart partnerskap.

flatfrog

Flatfrog

Andreas Karlsson, CFO

CC IT är en långsiktig partner för oss. Tillsammans har vi kunnat växa genom en nära dialog och deras breda kompetens. Vår ansvarige konsult har hjälpt oss med allt från enklare supportärenden till större inriktningsfrågor när det kommer till vår IT. De agerar som vår IT-avdelning.

AB Rörläggaren

Richard Olsson, VD

Vi har ett mycket bra samarbete med CCIT, det är alltid högsta kvalitet i deras support och leverans.
De tar sig tid att lära känna oss och vad vi gör, visar ett stort engagemang och exceptionellt kundfokus med vilja att utföra och hjälpa när det behövs, helt enkelt service i världsklass.

Norrvidinge

Norrvidinge

Johan Beermann, VD