Om oss

CC IT grundades 2006 med visionen att bli en ledande IT-leverantör till företag i Öresundsregionen, idag jobbar vi över hela Norden.

Vi är otroligt stolta över att fler än 250 företag och verksamheter i olika storlek idag har valt oss som sin partner, stöd och guide i den snabbt växande och föränderliga IT-djungeln. Vi är idag en av de branschledande leverantörerna av Hållbar IT i Sverige.

En av framgångsfaktorerna har varit att ta de stora tjänsteleverantörernas lösningar, banta ner dem, ta bort onödiga funktioner, och sedan erbjuda de till växande företag till en lägre kostnad. På så sätt hjälper vi våra kunder bli mer konkurrenskraftiga och ger dem möjlighet att växa på sin marknad.

Ingen kund är för liten eller för stor, ni har vår fulla uppmärksamhet!

Vi är stolt leverantör av branschledande lösningar inom Säkra mobila arbetsplatser, WiFi, Nätverk, Molntjänster, Office 365, Drift, AzureVEEAM BackupFortinet-brandväggar, Servrar samt Datorer mm. från Lenovo och HP, Outsourcing och mycket annat.

Intresserad?

Tveka inte hör av dig till oss på sales@ccit.se så berättar vi mer!

Vad säger våra kunder om oss?

"Hos CC IT har vi äntligen hittat en IT-partner som verkligen lyssnar och sätter sig in i vad vi behöver, innan vi vet att vi behöver det. De har kunnig personal som passar bra in i vårt team och våra värderingar. Vi vill absolut rekommendera CC IT som anpassar vår IT-miljö efter våra behov och förutsättningar."

Cecilia Björklund, CFO

Svar Life Science

"Vi har ett mycket bra samarbete med CCIT, det är alltid högsta kvalitet i deras support och leverans. De tar sig tid att lära känna oss och vad vi gör, visar ett stort engagemang och exceptionellt kundfokus med vilja att utföra och hjälpa när det behövs, helt enkelt service i världsklass."

Johan Beermann, VD

Norrvidinge

"CC IT är en långsiktig partner för oss. Tillsammans har vi kunnat växa genom en nära dialog och deras breda kompetens. Vår ansvarige konsult har hjälpt oss med allt från enklare supportärenden till större inriktningsfrågor när det kommer till vår IT. De agerar som vår IT-avdelning."

Richard Olsson, VD

AB Rörläggaren

Våra ledord

Vi bryr oss

Skåne Stadsmission

Julen är svår för många utsatta barn i Skåne.

Vi på CC IT vill därför se till att dessa barn får en god jul i år.

Genom att vara julpartner till Skåne stadsmission bidrar vi till att fler barn får mat i magen, varma kläder och en efterlängtad julklapp. Vi bidrar också till att deras föräldrar får långsiktigt stöd för att klara vardagen. Det tycker vi att alla barn i Skåne har rätt till. 

Stötta Skåne stadsmission ni också via deras hemsida!

Team Rynkeby