Hemsidan - ert ansikte utåt

Hemsida

Hemsida

Vi erbjuder er en modern och framtidssäkrad hemsida utvecklad i ramverket WordPress. WordPress driver idag 65% av alla hemsidor som finns på internet, och är därmed en stabil grund att stå på. Utvecklingsmöjligheterna är oöndliga och det bygger en grund för en hemsida som för framtiden är lätt att sköta om och utveckla vidare, oavsett om man är amatör eller professionell utvecklare.

Hemsidan utvecklas utifrån era önskemål med grund i ett av de ca 20 teman vi har i vår portfolio. Det gör att vi kan hålla nere utvecklingskostnaden då de största penseldragen redan är gjorda, även om vi fortfarande kan forma det helt utifrån era önskemål.

I vårt utvecklingspaket lägger vi även på en brandvägg på hemsidan som hjälper till att stoppa obehöriga personer att komma åt, eller ladda upp skadlig kod på sidan som framträder som virus för besökare. Denna brandvägg hjälper till att stoppa ca 50-150 attacker i veckan på våra befintliga kunders hemsidor och är i stort självgående. I vårt driftsstöd kan vi även erbjuda utökad övervakning.

Utvecklingspaket

Alla våra utvecklingspaket görs i WordPress med anpassning av färdigutvecklade grundteman.

* SEO står för Search Engine optimization, sökmotoroptimisering.

Driftstöd - För en fungerande hemsida

Hemsida driftstöd

Driftstöd

En uppdaterad hemsida, är en säker hemsida. Genom att se till att ens hemsida ständigt kör de senaste versionerna av WordPress, tillägg och teman säkerställer man att eventuella säkerhetshål är tilltäppta och ökar därmed säkerheten på hemsidan. Vi hjälper er att slippa tänka på detta genom vårt driftstöd som vi beskriver nedan. Samtliga priser är per hemsida och månad.

* SEO står för Search Engine optimization, sökmotoroptimisering.

Support och löpande arbete

Vid tillfällen då vi behöver arbeta med uppkomna eller planerade IT-relaterade uppgifter som inte ingår i utvecklingspaket eller driftstöd kommer vi debitera löpande.